Karijera: jeste li spremni za lični i profesionalni razvoj?

Ako imate više od 18 godina i zainteresirani ste za digitalni makreting, onda je ovo vaša šansa da se posvetite razvoju karijere u oblastima digitalnog marketinga, marketinga na tražilicama i SEO-u.
Nudimo jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj, rast i učenje, mogućnost zaposlenja, za one najistrajnije mogućnost partnerstva u kompaniji.

Zašto nas odabrati?

Nova smo kompanija na tržištu koju su osnovali profesionalci sa 20 i više godina iskustva u industriji. Tražimo mlade ljude koji žele da uče i razvijaju se uz mentorstvo i dodatne edukacije u raznim oblastima marketinga, digitalnih kanala marketinga i naravno našoj specijalizaciji SEM-u i SEO-u.

Izazov koji smo sebi postavili jeste da izgradimo mladu generaciju profesionalaca u ovim oblastima koji će moći konkurisati sa znanjem i vještinama na globalnom tržištu. Zato tražimo mlade ljude uporne, vrijedne, spremne na učenje i odricanje, kakvi smo i sami bili na početku karijere, želimo da im pomognemo u njihovom ličnom razvoju.

Profesionalni razvoj

Sa velikim iskustvom u radu sa mladima i njihovom ličnom razvoju, sa sigurnošću možemo reći da će odabrani kandidati imati lično mentorstvo, razvoj potrebnih vještina za ostvarivanje zaposlenja i podsticaj da se profesionalno razvijate.
Bilo da ste osoba sa iskustvom ili bez njega, svi su dobrodošli!

Posao

Prema vještinama i kompleksnosti posla ćemo ponuditi adekvatnu platu i mogućnost za dalje napredovanje i profesionalni razvoj. Sve što tražimo od naših kandidata je da mogu pokazati svoj napredak i vještine, i samostalno obavljati dio posla.
Ukoliko već imate iskustva i tražite posao, zašto čekate da se prijavite?

Partnerstvo

Znanje, vještine, posvećenost cilju i profesionalno iskustvo su način kako da postanete dio našeg menadžmenta i da ravnopravno donosimo odluke.
Ako misliš da si dovoljno hrabar ili hrabra za ovu jedinstvenu priliku, prvi korak da to postigneš je da se prijaviš.

Da li trebam imati iskustva u digitalnom marketingu?

Iskustvo i znanje nije potrebno da bi se prijavili, ono što je potrebno je da čvrsto odlučite da je ispred vas puno učenja i rada prije nego se profesionalno ostvarite u ovim oblastima.

Da li ću biti plaćen za moj rad uz učenje?

Da, svi koji uđu u proces učenja i rada sa nama će dobiti naknade za izvršeni posao. Kriterij za određivanje visine naknade za vaš rad zavisi od toga koliko ste samostalni u radu, koliko je kompleksan i obiman posao.

Ured ili rad od kuće?

Mi ohrabrujemo rad od kuće sve dok se ispunjavaju dogovoreni rokovi za izvršenje poslova koje ste preuzeli. Dakle prijave su otvorene za sve mlade ljude bez obzira na grad ili kanton u kojem se nalazite.

Kako se prijaviti?

Ispod u tekstu imate jednostavan obrazac, dovoljni su samo vaša motivaciona poruka i biografija u PDF formatu. U poruci molimo da napišete zašto želite da radite sa nama, sa odabranim kandidatima ćemo obaviti razgovor.

Ukoliko želite iskoristiti ovu priliku, onda morate znati

Mi smo kompanija koja je odlučila da pomogne mladim ljudima u njihovom ličnom profesionalnom razvoju. Cijeli proces mentoristva, edukacije i certifikacije naših kandidata finansiramo iz vlastitih sredstava i našeg ličnog vremena, zato je broj ljudi sa kojima možemo raditi ograničen.
Ukoliko vam pružimo priliku da počnemo suradnju, to neminovno ne znači da ćete dobiti i posao kod nas, ono što ćete dobiti je prilika da učite i radite, pokušate pronaći sebe, dokažete da ste vrijedni i predani poslu. Ukoliko ste zaposleni kod nas to ne znači neminovno da ćete postati partner u kompaniji jednog dana.
Mi cijenimo posvećenost, intuitivnost, predanost, želju za učenjem i napredovanjem, tačnost i preciznost u poslu, otvorenu komunikaciju i pozitivan stav. Uz izgradnju profesionalnih vještina i znanja, samo je nebo granica u našoj kompaniji za vas.

Ne, ni mi nismo bili takvi na početku karijere, ali smo kroz godine rada i vlastitim profesionalnim razvojem postali takvi.

Bilo da ste početnik ili neko sa iskustvom molimo vas da dostavite biografiju u PDF formatu i da u poruci napišete zašto želite da radite sa nama.

SEO Robot - grafika uradjena sa Adobe Firefly
Ovdje priložiti dokument